www.HSkosmetika.cz       mapa stránek

Kaviárové ošetření pro krásu

Kaviár je už po staletí vyhlášenou lahůdkou gurmánů, ale je díky svým jedinečným a nenahraditelným ingrediencím využíván jako zkrášlovací prostředek v  kosmetice.

Co kaviár obsahuje?

Kaviár předává pleti ty nejvzácnější látky. Doslova Vám napěchuje pleť vitamíny, proteiny a aminokyselinami. Ty odpovídají za správnou funkci metabolismu v kožních buňkách.

Uplatňuje se při ochabování pokožky, neboť prvky jako je draslík, sodík, hořčík, fosfor, spolu s vitamíny A a D likvidují vrásky, regenerují pleť, rozjasňují ji a hydratují.

Kosmetické přípravky na bázi kaviáru se vyrábějí extrahováním pouze tzv. živného váčku z jeseteřích jiker, proto kosmetika s kaviárem není cítit po rybách. Substance obsahuje fosfolipidy, které jsou velmi důležité pro zvlhčení a zvláčnění pleti.

Lymfatická masáž odstraňuje otoky v oblasti obličeje, napomáhá zjemnění hloubky vrásek, přispívá k očištění podkoží a odplavení škodlivých látek, které narušují správnou funkci pokožky.


Masáž kosmetická kolagenovým krémem:

Masážní pleťový krém zn. Temperance „Special Massage Collagen Cream“ dokonale odstraňuje všechny nečistoty z pleti, obnovuje buněčnou strukturu, vyrovnává pH pokožky a dodává jí potřebnou pružnost, pevnost a výživu. Zlepšuje její celkový vzhled, hydratuje ji a vyživuje.

Ampule Caviar: dokonale revitalizuje pleť, která je unavená, má výrazný protivráskový účinek. Obnovuje narušený povrch pokožky, vyhlazuje ji, vytváří ochranný film. Složky mají antioxidační, protizánětlivé a uklidňující účinky.

Maska: „ Caviar shaker mask“- zabezpečuje hydrataci, revitalizaci, regeneraci a vyhlazení pokožky.


Kosmetické ošetření zahrnuje:

  • odlíčení pleti
  • enzymatický peeling
  • úpravu obočí
  • jemnou lymfatickou masáž obličeje
  • kosmetickou masáž obličeje a dekoltu - 20 min.
  • ampule kaviáru
  • kaviárovou šejkrovou masku a závěrečné ošetření kaviárovým krémem

Ošetření je prováděno luxusní kosmetikou zn. Temperance

Cena ošetření: 760,- Kč.

HSkosmetika.cz © 2010 - 2024, design: EUROVIZITKY, vytvořil: DYNAMIC software